info{kukac}martonacel.hu
+36 70 633 3600

T40 trapézlemez

img
Trapézlemez

T40

Leírás:

Jellemzően nagyobb távolságok (szelemen közök) áthidalására javasoljuk. Elsősorban azért, mert a profil kialakításának köszönhetően elegendő a 80 – 110 cm – es szelemen köz.



A T40 trapézlemez hossza tetszőlegesen rendelhető ebben a profil kialakításban is. Teherbírásának köszönhetően kedvelt burkoló anyag az ipari felhasználók körében. A trapézlemez maximális hossza elérheti akár a 10 métert is. Ezen felüli hosszúságnál ajánlott a táblák megosztása. A hossz toldásnál az ajánlott átfedésnek 10 cm-nek kell lennie. Tömítő anyag felhasználása is javasolt a hossztoldások közt. (Sikaflex)

A 0,5mm anyagvastagságú színes trapézlemez a tető szelemenekre (fa lécre vagy acél szelemenre) erősítve gyorsan szerelhető, erős és praktikus tetőburkoló lemez. A lemez profil kialakítás nagyban hasonlít a korcolt lemezekhez.

A trapézlemezeket antikondenzációs filccel is lehet rendelni, a filc biztosítja a lecsapódott pára felszívódását. Az antikondenzációs felület 2 liter/m2 folyadékot képes “elnyelni”. Antikondezációs bevonatot a lemezekre egy öntapadós filcréteg segítségével alakítjuk ki. Az így páramentesített lemezek olyan helyen is felhasználhatjuk, ahol a lecsapódó pára kárt okozna a tárolt eszközökben. Az antikondenzált filccel készített lemezek előnye abban rejlik, hogy egy munkafázissal kerül fel a fedőanyag és a páravédelem. Ez esetben rendkívül sok időt és energiát takaríthatunk meg. A tetőszerkezet helyes kiszellőztetéséről itt tájékozódhat bővebben! Amennyiben további kérdés merülne fel a termékkel kapcsolatba kollégáink szívesen állnak rendelkezésre.

A trapézlemezhez igény szerint szín azonos anyagból gerincelemeket is gyártunk.

Paraméterek:

Teljes szélesség Hasznos takarás Hosszúság Bordamagasság
1 060 mm 1 000 mm igény szerint 40 mm