info{kukac}martonacel.hu
+36 70 633 3600

Szendvicspanel tetőre polisztirol szigeteléssel

img
Szendvicspanel

Szendvicspanel tetőre polisztirol szigeteléssel

Leírás:A polisztirol szigetelésű szendvicspanel szerelhetőség gyors és egyszerű.

Magas hőszigetelési tényezőjének köszönhetően kiválóan alkalmas gazdasági épületek tető és falainak a kialakításához. A polisztirolos panelek igény különböző vastagságban gyártjuk és forgalmazzuk. A maximális panel elérheti a 13.6 métert is.

Előnye a panel kompakt szerkezetében rejlik, mellyel a kivitelezés során rendkívül sok időt és energiát takaríthatunk meg.

Szendvicspanel tetőnek Az EPS töltetű szigetelő panelek szerelésénél a minimális lejtésnek 7%–nak kell lennie. Amennyiben szendvicspanel elemeket hosszirányban toldani kell az építkezés során akkor lejtésnek nagyobbnak kell lennie.
szendvicspanel tetőre polisztirol szigeteléssel


A szendvicspanelek hosszát igény szerinti méretre vágjuk.

Szendvicspanel oldalfalnak

Az polisztirol töltetű paneleket széles választékban kaphatók. A könnyűszerkezetes építkezések során kedvező ár/érték arány és jó hőszigetelési tényezője miatt kedvelt építő anyag az ipari kivitelezők körében. A panelekből kialakíthatunk külső falakat vagy használhatjuk belső térelválasztó falak kialakításához is.Polisztirolos szendvicspanel normál csatlakozássalA szendvicspanelek hosszát igény szerinti méretre vágjuk.

Választható lemez alulra és felülre

Kívülre választható színek: