info{kukac}martonacel.hu
+36 70 633 3600

Sinus cserepeslemez

img
Cserepeslemez, cserépmintás lemez

Sinus cserepeslemez

Leírás:

A sinus cserepeslemez elsősorban a lakosság körében kedvelt, mert hasonlít a hagyományos cserépfedésre, de felszerelése sokkal egyszerűbb és gazdaságosabb.

A cserepeslemez előnyei:
A hagyományos tetőfedő anyagokkal szemben az acéllemezből készített cserepeslemez igény szerint az adott tető hosszához, méretre készül.
A felhasználónak elég megadni a tető gerincétől az aljáig a hosszméretet, a méretek alapján a Sinus cserepes lemezeket rövid határidőn belül legyártjuk.

Ajánlott maximális gyártási hossz: 6000 mm. Ezen belül a lemezek tetszőleges méretben rendelhetők. Ettől hosszabb táblaméretnél a szereléskor a lemez könnyen sérülhet, illetve a hőtágulásból adódóan a rögzítésnél tönkre mehet. A cserepes lemezekhez az összes szükséges kiegészítő anyagot gyártjuk és forgalmazzuk. Amennyiben a szarufa hosszabb mint 6000 mm, a lemezek megosztásának kiszámításához kérje kollégáink segítségét. A szerelés rendkívül gyors és egyszerű. A piacon levő tetőfedő anyagok közt a cserepes lemez megtalálható a családi házak és az ipari felhasználók körében is. A lemezeket fémre, illetve fára egyaránt fel lehet fogatni. A rögzítéséhez színazonos EPDM tömítésű kötőelemet javasoljuk.

A Sinus cserepeslemez ár/érték aránya kedvező a piacon levő tetőfedő anyagok közt, ezért kedvelt termék kisebb előtetők, filagóriák, családi házak kialakításakor.

Tervezéskor fontos figyelembe venni, hogy cserepes lemezes tetőfedéskor a tető minimális dőlésszögének lehetőség szerint nagyobbnak kell lennie, mint 30º fok. Amennyiben a tető dőlésszöge ettől kisebb mértékű, nem ajánlott a hódfarkú cserepes lemez felhasználása, mert az esővíz a felgyülemlik a lemezek “rokkantása” alatt. A 30 foknál alacsonyabb tetőszerkezetek borításához az általunk gyártott és forgalmazott trapézlemezeket javasoljuk.

A rendeléstől számítottan 6-8 munkanapon belül vállaljuk a cserepes lemez gyártását. A szállítást 6 méterig és 1200 kg súlyhatárig saját teherautóval meg tudjuk oldani. Szállítással kapcsolatban kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.

Paraméterek:

Teljes szélesség Hasznos takarás Hosszúság
1 190 mm 1 100 mm igény szerint