info{kukac}martonacel.hu
+36 70 633 3600

PIR tűzálló szigetelésű szendvicspanel

img
Szendvicspanel

PIR tűzálló szigetelésű szendvicspanel

Leírás:

A PIR tűzálló szigetelésű szendvicspanel gyorsan és egyszerűen szerelhető tetőre és oldalfalra.

Kiváló hőszigetelési tényezőjének köszönhetően kedvelt építőanyag az ipar és a lakosság körében. A PIR töltetű panelek rendkívül jó tűzállósággal rendelkeznek.

Előnye:

A helyszínen szerelt szigeteléssel szemben a szendvicspaneles építési forma előnye a szerelésének a gyorsaságában és az egyszerűségében rejlik.

Szendvicspanel tetőnek

Az PIR töltetű szigetelő panelek szerelésénél a minimális lejtésnek 7%–nak kell lennie. Amennyiben szendvicspanel elemeket hosszirányban toldani kell az építkezés során akkor lejtésnek nagyobbnak kell lennie.


szendvicspanel tetőre PIR szigetelésselSzendvicspanel oldalfalnak
Az PIR töltetű panelek széles választékban kaphatók. A könnyűszerkezetes építkezések során kedvező ár/érték arány miatt kedvelt építő anyag az ipari kivitelezők körében. A panelekből kialakíthatunk külső falakat vagy használhatjuk belső térelválasztó falak kialakításához is.


PIR szendvicspanel normál csatlakozással


Választható lemez alulra és felülre

A szendvicspanel fegyverzetének 0,4-0,5mm vastag horganyzott színes acéllemez választható. A szendvicspanel gyártásához színes poliészter bevonatú horganyzott acéllemezt használunk, ami a következő színekben és anyagvastagságban érhető el: