info{kukac}martonacel.hu
+36 70 633 3600

Panel tetőre ásványgyapot szigeteléssel

img
Szendvicspanel

Panel tetőre ásványgyapot szigeteléssel

Leírás:Az ásványgyapot töltet jó tűzállósága miatt kiváló szigetelő anyag a szendvicspanel magjához.A mai kor tűzvédelmi előírásainak is tökéletesen megfelel az ásványgyapot töltetű panel. A panelekből a könnyűszerkezetes épületek tetejét, illetve oldalfalait is kialakíthatjuk. Előnye az utólagos szigeteléssel szemben, az, hogy gyorsan szerelhető, mivel a szigetelő réteg a panelek felhelyezésével egy időben kerül beépítésre. Ezzel rendkívül sok idő takarítunk meg a kivitelezés során. Az ásványgyapotból épített könnyűszerkezetes épületek tűzállósága: 45 perc. Szendvicspanel tetőnek

Az ásványgyapotos szigetelő panelek szerelésénél a minimális lejtésnek 8.5% – nak kell lennie. Amennyiben tetőpanel elemeket hosszirányban toldani kell az építkezés során akkor lejtésnek nagyobbnak kell lennie.
Panel tetőre ásványgyapot szigeteléssel


A szendvicspanelek hosszát igény szerinti méretre vágjuk.

Szendvicspanel oldalfalnak

Az ásványgyapotos panelek széles választékban kaphatók. A könnyűszerkezetes építkezések során kedvező ár/érték arány miatt kedvelt építő anyag az ipari kivitelezők körében. A panelekből kialakíthatunk külső falakat vagy használhatjuk belső térelválasztó falak kialakításához is. Az oldalfalhoz az ásványgyapot panel vízszintesen és függőlegesen egyaránt szerelhető. Az oldalfalnak használt ásványgyapotos szendvicspanelt normál csatlakozással forgalmazunk.Ásványgyapotos panelA szendvicspanelek hosszát igény szerinti méretre vágjuk.

Választható lemez alulra és felülre

A panelek fegyverzetét horganyzott – festett acéllemezből hideg hengerléssel alakítjuk ki. Kívülre választható színek: