T40 trapézlemez

Jellemezően nagyobb távolságok (szelemen közök) áthidalására javasoljuk. Elsősorban azért mert a profil kialakításának köszönhetően elegendő a 80 – 110 cm – es szelemen köz.

A  T40 trapézlemez hossza tetszőlegesen rendelhető ebben a profil kialakításban is. Teherbírásának köszönhetően kedvelt burkoló anyag az ipari felhasználók körében. A trapézlemez maximális hossza elérheti akár a 10 métert is. Ezen felüli hosszúságnál ajánlott a táblák megosztása. A hossz toldásnál az ajánlott átfedésnek 10 cm -nek kell lennie.  Tömítő anyag felhasználása is javasolt a hossztoldások közt. (Sikaflex)

A 0,5mm anyagvastagságú színes trapézlemez a tető szelemenekre (fa lécre vagy acél szelemenre) erősítve gyorsan szerelhető, erős és praktikus tetőburkoló lemez. A lemez profil kialakítás nagyban hasonlít a korcolt lemezekhez.

A trapézlemezeket antikondenzációs filccel is lehet rendelni, a filc biztosítja a lecsapódott pára felszívódását. Az antikondenzációs felület 2 liter/m2 folyadékot képes “elnyelni”. Antikondezációs bevonatot a lemezekre egy öntapadós filcréteg segítségével alakítjuk ki. Az így páramentesített lemezek olyan helyen is felhasználhatjuk, ahol a lecsapódó pára kárt okozna a tárolt eszközökben. Az antikondenzált filccel készített lemezek előnye abban rejlik, hogy egy munkafázissal kerül fel a fedő anyag és a páravédelem. Ez esetben rendkívül sok időt és energiát takaríthatunk meg. A tető szerkezet helyes  kiszellőztetéséről itt tájékozódhat bővebben! Amennyiben további kérdés merülne fel a termékkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken kollégáink szívesen állnak rendelkezésre.

A trapézlemezhez igény szerint szín azonos anyagból gerincelemeket is gyártunk

A T40 trapézlemez paraméterei:

T40 Trapézlemez
Bordamagasság
40 mm
Teljes szélesség
1 060 mm
Hasznos takarás
1 000 mm
Hosszúság
igény szerint

T40 trapézlemez 3D képe:

45_trapezlemez
T40 trapézlemez metszete:
45-os_trapezlemez_metszet1
T40 trapézlemez metszet

 Kivitel:

Horganyzott

Horganyzott – festett

Elérhető színválaszték az alábbi link -en!

 Példák a trapézlemez felhasználásra:

– csarnokok, hangárak teteje,
– ipari, gazdasági épületek teteje,
– tárolók teteje,
– nagy fesztávú álmennyezet kialakításra alkalmas