Mobil garázs – Kerti tároló

Miért is érdemes a mobil garázst választani?

Rendkívül sok felhasználási oldala miatt, közkedvelt megoldás a lakosság körében. A mobil garázs fő előnye az alacsony költség mellet a mobilitásban rejlik. A mobil garázsokat bárhol felépíthetjük ahol a rögzítéshez szükséges alapzatot ki lehet alakítani. A mobilgarázsokat “lapra” szerelve szállítjuk a megrendelő általmegadott helyszínre. Átlagosan a szerelés 1-2 órás időtartamot vesz igénybe. Az épület megfelelő rögzítése a beton alaphoz a megrendelő feladata. Természetesen igény szerint felár ellenében ezt a műveletet is elvégezzük.A tárolókat többféle méretben készítjük a megrendelőink részére. A garázs igény szerint készülhet horganyzott illetve horganyzott festett kivitelben is.  Színes kivitelű mobil garázsoknál az egyes oldalak és tető emelek színei eltérhetnek egymástól.Igény szerint ablak is rendelhető a mobil garázsokhoz.

Kiknek is érdemes  ezt a megoldást választani?

Az épületek mobilizálhatóságának köszönhetően kiválóan alkalmasak rendezvény lebonyolító cégek részére. Kialakíthatunk belőle ideiglenes kiszolgáló helyiséget, vagy felvonulási épületet is.

Tippek trükkök az alap elkészítéséhez:

Az mobil garázs alapja készülhet úsztatott, sáv alapból is egyaránt. Amennyiben a mobil garázs elhelyezését az adott területen csak ideiglenes tervezzük, akkor az alapot kialakíthatjuk előre elkészített betontuskókból is.

Betonból kialakított gúla:
betongúla_alap

Rendelhető mobil garázs méretek és árak:Mobilgarázs méretek és árak

Mobil garázs alaprajzok:

Mobil garázs alapterülete: 5m X 3m X 2m
A mobil garázs ajtaja: 3 m X 2 m (középen nyíló)

garazs_3x5_alaprajz

Mobil garázs mérete: 5 x 3 x 2

Alapterület: 6m x 4m x 2m
Ajtó: 4 x 2 (középen nyíló)

Mobilgarázs 6x4x2 alaprajz

Mobil garázs 6x4x2

Alapterület: 6m X 6m X 2m
Ajtó: igény szerint

Mobil garázs 6x6x2

Mobil garázs 6x6x2

További mobil garázs képek,  referenciák itt!