Hódfarkú cserepeslemez

A hódfarkú cserepeslemez elsősorban a lakosság körében kedvelt, mert hasonlít a hagyományos cserépfedésre, de felszerelése sokkal egyszerűbb és gazdaságosabb.

A cserepeslemez előnyei:

  • A hagyományos tetőfedő anyagokkal szemben az acéllemezből készített cserepeslemez igény szerint az adott tető hosszához, méretre készül.
  • A felhasználónak elég megadni a tető gerincétől az aljáig a hosszméretet, a méretek alapján a hódfarkú cserepes lemezeket rövid határidővel egyedileg legyártjuk.
  • Ajánlott maximális gyártási hossz: 6000 mm. Ezen belül a lemezek tetszőleges méretben rendelhetők. Ettől hosszabb táblaméretnél a szereléskor a lemez könnyen sérülhet, illetve a hőtágulásból adódóan a rögzítésnél tönkremehet. A cserepes lemezekhez az összes szükséges kiegészítő anyagot gyártjuk és forgalmazzuk. Amennyiben a szarufa hosszabb mint 6000 mm, a lemezek megosztásának kiszámításához kérje kollégáink segítségét.
  • A szerelés rendkívül gyors és egyszerű. A piacon levő tetőfedő anyagok közt a cserepes lemez megtalálható a családi házak és az ipari felhasználók körében is. A lemezeket fémre illetve fára egyaránt fel lehet fogatni. A rögzítéséhez színazonos EPDM tömítésű kötőelemet javasolunk.

A hódfarkú cserepes lemezek helyes tárolásáról és szereléséről itt olvashat bővebben.
A szállítást 6 méterig és 1200 kg súlyhatárig saját teherautóval meg tudjuk oldani. Szállítással kapcsolatban kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.

A hódfarkú cserepeslemez  ár/érték aránya kedvező a piacon levő tetőfedő anyagok közt, ezért kedvelt termék kisebb előtetők, filagóriák, családi házak kialakításakor.

Tervezéskor fontos figyelembe venni, hogy cserepes lemezes tetőfedéskor a tető minimális dőlésszögének lehetőség szerint nagyobbnak kell lennie, mint 30º fok. Amennyiben a tető dőlésszöge ettől kisebb mértékű, nem ajánlott a hódfarkú cserepes lemez felhasználása, mert az esővíz a felgyülemlik a lemezek “rokkantása” alatt. A 30 foknál alacsonyabb tetőszerkezetek borításához az általunk gyártott és forgalmazott trapézlemezeket javasoljuk.

Hódfarkú cserepeslemez gyártási ideje:
A rendeléstől számítottan 6-8 munkanapon belül vállaljuk a cserepes lemez gyártását.

A hódfarkú cserepeslemez paraméterei:

Hódfarkú cserepeslemez
Teljes szélesség
1 220 mm
Hasznos takarás
1 160 mm
Hosszúság
igény szerint

A cserepes lemez képei:

hodfarku-cserepeslemez

Hódfarkú cserepeslemez