Megrendelés menete

martonacel_megrendeles

miniMA Lemeztermékeink többsége egyedi hosszméretre gyártással készül a személyre szabott igényeknek megfelelően.
Készleten lévő termékeink (lemezek, szendvicspanelek, kiegészítők) azonnal vihetők. Az aktuális választékról érdeklődjön kollégáinknál!

miniMA Kalkuláció készítése, illetve megrendelés felvétele személyesen, telefonon vagy e-mailben, pontos számlázási név, cím, elérhetőség megadásával kérhető a telephelyek bármelyikén.

miniMA  Az egyedi megrendelés minimum 60% előleg fizetésével történik személyesen, vagy árajánlat, illetve előlegbekérő alapján átutalással. A megadott adatokat és méreteket a megrendelés megerősítése előtt szíveskedjenek ellenőrizni.
Az előleg átutalással történő fizetése esetén a közleményben kérjük a kapott bizonylat számának feltüntetését!
Gyártásra leadott tételeket utólag nem áll módunkban módosítani vagy törölni.
Gyártási határidő az előleg fizetésétől számított 10-15 munkanap. Az átvétel idejéről a legyártást követően értesítést küldünk. Az előleg és a végösszeg különbözete átvételkor fizetendő.

Felhívjuk figyelmét, hogy telephelyi átvétel esetén a felrakodás, a megfelelő alátétfa és rögzítés biztosítása, kiszállítás esetén a lerakodás a vevő feladata!

A lemeztermékek tárolási-kezelési útmutatója a honlapunkról is letölthető, illetve a számla mellékletét képezi. Az ebben leírtak figyelmen kívül hagyásából eredő reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
A funkcionális alkalmasság megállapítása szakember feladata, a gyártó, illetve a forgalmazó ezt nem vizsgálja. Kollégáink tapasztalata, javaslatai nem helyettesítik a körültekintő és felelős tervezést és a szakszerű beépítést.

>> Elérhetőségeink